New projects

HOUSE@QUANTACLUB

Il Progetto architettonico di House at Quanta Club è l'espressione costruita del benessere. Le linee pulite e leggere che accompagnano cromie naturali perfettamente integrate nel contesto verde del club, donano equilibrio e serenità propri del contatto della natura. La centralità di ecologia e green nel disegno del progetto è testimoniato anche dai nomi delle due Torri: Torre Faggio e Torre Betulla.

Palazzo Rougier

It is an exclusive residence, steeped in history and charm and the subject of detailed restoration work, fully respecting the directives imposed by the General Management of Antiquities and Fine Arts. Built in the eighteenth century, it belonged, until the second half of the twentieth century, to the family of the Napoleonic officer Achille Rougier, whom it is named after. Today it represents one of the greatest examples of transitional architecture from Baroque to early Milanese neoclassicism.  The homes feature neutral tones and surfaces that produce its soft brightness. Equipped with good-size balconies or terraces, all the flats bring flexibility and the demands of contemporary living into rooms of old times.

Palazzo Sella

This important work of conservation and restoration was designed with full respect for its architecture and is projected on contemporary interior design and cutting-edge technology.
The sense of reutilization is implicit in the wish to not undervalue any element of the harmonious unity and to fully satisfy the wishes of demanding clients, guaranteeing the highest level of comfort.
 
Large volumes, with the added value of timeless elegance, are enriched by the style of the trimmings, the meticulous search for precious materials, the total efficiency of the latest installations and the ability to personalise areas according to one’s idea of living.
 
A real and authentic House Couture service is available for our clients

Via Gaetano Donizetti

The project translates into a whole renovation that focuses on the concept of comfort and enhances it by combining beauty and functionality.

A specific approach that primarily involves the shared areas, starting from the staircase leading to the ten residential units, going through the redesign of the conciergerie space, up to the luxuriant courtyard area which houses comfortable covered parking spaces. A huge plus in terms of value in such a central area.

The versatile area that is hidden behind the elegant decorations on the facade, the subject of a meticulous conservative restoration, is best enhanced by the high quality of the materials and the attention to detail.
A design philosophy that turns into a real new concept of living and extends to the restoration of the attic.
A place where comfort, in its highest form, is at home.